“That’s all, folks…..!”

012Dit is het laatste bericht op Binnenstebuitenboel. Na vier jaar wordt het eens tijd voor iets anders…..  Nog geen idee wat dat gaat zijn, maar zoals men zegt: wanneer je de ene deur dicht doet, gaat er een andere open. De inhoud blijft voorlopig gewoon staan, dus zoeken in het archief blijft mogelijk.

Dankjewel lezers, voor jullie leuke reacties en inspiratie!

 

 

9 thoughts on ““That’s all, folks…..!”

 1. Lieve Poulien, wij zullen uw interssante en leuke blogs heel erg missen.
  Ik heb het geluk gehad om ze allemaal van in het begin te mogen volgen. ik keek er ook iedere keer naar uit om uw boeiende experimenten,over koken, quilten, breien,reizen, ceramiek, geboortes en belevenissen in de natuur en nog zoveel meer te lezen.
  Wie weet volgt er nu een boek waar heel de wereld van kan genieten want een bedreven en boeiende schrijfster bent u zeker naast al uw andere capaciteiten.
  Onze oprechte waardering en dank en wij wachten op uw nieuwe uitdaging, of iets waar u zeker van kan genieten.
  Veel lieve groeten en welgemeende dank van Walter en Lieve

 2. Dank jullie wel voor de leuke en super interessante weetjes en verhalen !
  Ook voor de fantastische (ongevraagde maar heel dierbare) reclame die jullie voor mij hebben gemaakt met de Couture kledingstukken. Jullie konden als geen ander de hele situatie zo mooi beeldend weergeven.
  Jammer hoor dat jullie stoppen….:-( maar je hebt helemaal gelijk: de ene deur sluit en de andere deur gaat weer open.
  That’s life….folks…!
  Dikke zoen

 3. Poulien, ik zal je leuke verhalen erg missen. Maar ik kijk ook met spanning uit naar het volgende want ik weet zeker dat je met iets anders evenveel succes zal hebben. Maar toch vind ik het spijtig want het reilen en zeilen van mens en dier daar bij jullie waren altijd prachtig om te lezen. De vele tips die je gaf, ook al ben ik een kluns met handwerk en bijlange na geen keukenprinses, daar heb ik met veel bewondering naar uitgekeken. Ik mis uw blog nu al.

 4. Jammer Poulien, ik vond de verhalen geweldig om te lezen. Maar soms moet je inderdaad weer gewoon aan iets nieuws beginnen. Bedankt voor alle leuke blogs.

 5. Lieve Pouline dank u voor die zo boeiende blogs,ik vind het zeer spijtig dat jij erme stopt( nu een andere uitdaging!!)…..👏👍👍🍾
  Vele warme groetjes ook van Jos Edmeé

 6. Regelmatig kwam ik ‘even’ kijken, lezen en genieten! Nu wens ik jou veel genot achter de nieuwe deur! En … als het kan, laat je ons dan weer mee genieten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s